Kapcsolat

AQUA-KORR Kft.

Tel/ Fax: +36-1/286-1834

Mobil: +36-20/947-9521

E-mail: info@falszig.hu

Cím:

1201 Budapest, Klapka tér 5

Technológiáink

Injektálási rendszerek

2011.02.27. Injektálási rendszerek

Az injektálási eljárás folyamán az épület talajjal érintkező elemeinek anyag szerkezetébe (tégla fal, beton, zsalukő, stb.) vízzáró képességét növelő vegyi anyagot jutatunk mely injektáló anyag a telítés és lezajló vegyi reakciók után jelentősen növeli az adott építményszerkezetet vízzáróságát. Az injektálás célja lehet víznyomás elleni védelem vagy esetleg talajpára elleni víztaszító impregnálás.

tovább

Belső oldali pince szigetelés

2011.02.27. Belső oldali pince szigetelés

A kűlső oldali szigetelést nehézkessé teszi hogy a kivitelezéshez elengedhetetlen a munkagödör kialakítása az épület körül, ami számos helyzetben / határos épületek, nem feltárható járdák, nehezen kiváltható közművek, a nagy közlekedési forgalom miatt kaotikus építési területek esetében / vagy túlzottan megdrágítja a felújítási munkákat, vagy fizikai képtelenség. Ilyenkor lehet jó alternatíva a belső szigetelés.

tovább

Külső oldali pince szigetelés

2011.02.27. Külső oldali pince szigetelés

A felmerülő eljárások talán legbiztosabb, műszakilag legmegalapozottabb módja.Külső szigetelés biztonságos, de elkerülhetetlen az épület kitakarása, körbeásása.

tovább

Állapotfelmérés / Diagnosztika

2011.02.27. Állapotfelmérés / Diagnosztika

Épületeink használati értékét nagyban rontja a hibás vagy elöregedett vízszigetelés. A beszivárgó víz roncsolja az épület anyagát, gyorsítja öregedését, a nedves falak egészségtelen környezetet teremtenek a használónak.

tovább

Penészes / gombás falak kezelése

2011.01.29. Penészes / gombás falak kezelése

A penészképződés szempontjából a nedvesség a fő tényező, amely lehet éghajlati eredetű, de származhat az épületszerkezetből vagy akár emberekkel is bejuthat az adott helyiségbe. Szakszerű építési eljárásokra és a benntartózkodók ésszerű viselkedésére egyaránt szükség van ahhoz, hogy ne telepedhessen meg penészgomba a lakásban.

tovább